Kiezen voor een Douchecabine

Niet iedereen heeft een grote badkamer. Dat betekent dus ook dat het niet altijd mogelijk is om zowel een bad als een douchecabine te plaatsen. Dan wordt het dus kiezen, maar welke keus is de beste voor jou? Ben je van plan om je (kleine) badkamer in te richten, denk dan goed na voor je een beslissing neemt. Zowel een bad als een douchecabine hebben voor en nadelen. Je moet nagaan wat er het beste past bij jou en je badkamer. Als je alle mogelijkheden goed afweegt, zal je binnen de kortste keren kunnen beginnen met het inrichten van jouw badkamer.

Een bad of douchecabine mens?

Wat is het verschil tussen een ”bad mens”en een ”douchecabine mens”? Het is een beetje te vergelijken met de kwestie ochtend of avondmens. Mensen die er van houden om in de badkamer te zijn en het zien als een relaxmomentje zijn bad mensen.Voor iedereen die gewoon gaat douchen om schoon te zijn geldt dat zij douchecabine mensen zijn. Als je iemand bent met veel vrije tijd is het makkelijker  om in bad te gaan. In bad gaan duurt over het algemeen een stuk langer. Je hebt er ook een stuk meer tijd voor nodig om het bad vol te laten lopen. Het is wat moeilijker te bepalen of je een douchecabine type of een bad type persoon bent als je het beiden leuk vindt.

Douchecabine voor in jouw badkamer

Een mooie douchecabine ziet er al snel zeer luxe uit. Je badkamer krijgt er een bepaalde sfeer door die rust geeft. Er zijn verschillende soorten douchecabines van hoekige randen tot cillindervormige randen. Voor elk type badkamer is er wel een douchecabine die er goed bij past. Met het mooie glas ziet het er bij elke kleur tegels heel goed uit. Een cabine voor in de douche is fijn voor zowel een korte als een lange douche. ‘s avonds na een lange dag én ‘s ochtends voor het werk is een douchecabine fijn.Kortom met een glazencabine in de badkamer zit je vrijwel altijd goed.

Een bad in jouw badkamer

Iedereen vindt het op zijn tijd wel lekker om eens in bad te gaan. Het helpt je te ontsnappen van de dagelijkse berg gedoe. In bad krijg je ook de beste ideeën (zeggen ze). Er zijn een heleboel verschillende soorten baden voor in de badkamer. Je kunt kiezen voor een standaard bad of juist een mooi vrijstaand bad. Dit laatste is een echte aanrader voor je badkamer. Een vrijstaand bad straalt enorm veel luxe en comfort uit. Door dit in het midden van je badkamer een bad te  te plaatsen creëer je ook veel meer ruimte. Perfect dus als je een kleine badkamer hebt! De keuze is aan jou, dus wat kies jij?