Iedereen kent het. Je sport veel, je eet gezond en niet te veel en toch blijft er vet hangen aan je lijf.  En daar wil je vanaf. Je wilt natuurlijk dat je broeken weer lekker zitten en dat je je weer happy voelt in je lijf. Hiervoor is CoolSculpting de oplossing. Door je vet te bevriezen zorgt CoolSculpting ervoor dat het vertrekt en weg blijft. Jij kunt weer die broek aan die je zo graag wilt en in bikini of zwembroek bij het zwembad of op het strand is ook geen probleem meer. Maar hoe werkt het eigenlijk?

Hoe werkt CoolSculpting?

CoolSculpting zorgt er door het bevriezen van vet voor dat je vet weg gaat en weg blijft. De vetcellen worden namelijk echt stukgemaakt en zullen niet meer terug groeien. Hierdoor is CoolSculpting een blijvende, effectieve oplossing om van dat lastige vet af te komen.
CoolSculpting

Welke lichaamsdelen kunnen door CoolSculpting behandeld worden?

CoolSculpting is geschikt voor al die plaatsen waar vet lastig weg te trainen is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je zwembandje op je buik en de lovehandles aan je flanken. Maar ook je dijbenen (binnen- en buitenkant) en zelfs je onderkin kunnen worden aangepakt. Door deze behandeling zorg je ervoor dat je lichaam past bij het beeld dat je van jezelf hebt.

Is CoolSculpting pijnlijk?

De ervaringsdeskundigen geven aan dat CoolSculpting niet pijnlijk is. Hooguit is de behandeling wat vervelend, maar hé, je vet wordt bevroren, dat is natuurlijk logisch. Het is een niet-invasieve behandeling. Er wordt dus niet in je gesneden of iets in je gespoten door middel van injecties. Dat scheelt natuurlijk enorm in de hersteltijd. Die is er namelijk zo goed als niet. Het is gebleken dat mensen na hun behandeling gewoon terug konden gaan naar hun werk. Je hoeft niet weken lang ingezwachteld op de bank te liggen en zware pijnstillers te slikken. Na een of twee behandelingen ben je zo goed als nieuw. En je kunt gelijk je lijf showen in die mooie jurk of dat nieuwe pak.

Kan ik overal terecht?

Via de site van CoolSculpting kun je goed vinden op welke locaties deze techniek wordt uitgevoerd. Kies altijd voor een locatie via deze site, je weet dan dat je de juiste begeleiding krijgt van artsen. En dat die artsen de juiste en goedgekeurde apparaten gebruiken om deze behandeling uit te voeren. Je voert op de site gemakkelijk je postcode in en je weet precies waar je het best geholpen kunt worden.